2suc6

Retourneren

Retourenbeleid

Als je niet tevreden bent over het product dat je bij ons hebt aangeschaft, kun je het binnen veertien (14) kalenderdagen terugsturen. Neem voor het terugsturen van een artikel contact op met onze klantenservice via e-mail op klantenservice@2suc6.nl met de referentie “Polar Online Return”.

De artikelen moeten ongebruikt en in goede staat worden teruggestuurd naar ons (zie adres hieronder), vergezeld van een ingevuld retourformulier en een kopie van de pakbon.

Terugbetaling van de prijs van het artikel en van eventuele belastingen vindt plaats volgens de oorspronkelijke betalingswijze bij de aanschaf van het artikel.

Verzendkosten worden niet vergoed tenzij het artikel geretourneerd wordt omdat het beschadigd of defect is. Zie de sectie Beschadigde of defecte producten hierna als je een artikel retourneert omdat het beschadigd of defect is.

Instructies voor terugzenden

Volg onderstaande instructies bij het verpakken en het terugzenden van het te retourneren product. Voor een juiste verwerking door ons van het geretourneerde product is het belangrijk dat deze instructies worden gevolgd.

  • Verstuur het artikel in zijn oorspronkelijke verpakking.
  • Pak het artikel zorgvuldig in zodat het niet beschadigd kan raken tijdens het vervoer. We adviseren om een doos en noppenfolie te gebruiken.
  • Voeg een kopie bij van de pakbon (aanwezig bij je zending). Zonder een pakbon kunnen wij geen retourzending verwerken.
  • Het volgende adres moet duidelijk op het pakket worden vermeld:2suc6
    Jagershof 1
    4871 KG Etten-Leur
    Nederland

Beschadigde of defecte producten

Neem voor het terugsturen van een beschadigd of defect artikel binnen veertien (14) dagen na aanschaf contact op met onze klantenservice op via e-mail op klantenservice@2suc6.nl met de referentie “Polar Online Return”.

Onze klantenservice geeft je instructies voor het terugzenden. Na ontvangst van het artikel worden de prijs van het artikel en eventuele belastingen terugbetaald. Terugbetalingen vinden plaats volgens de oorspronkelijke betalingswijze bij de aankoop van het artikel.

Producten die defect blijken na veertien (14) dagen na de aanschaf worden gedekt volgens het garantiebeleid van Polar en worden gerepareerd of vervangen in een Polar Service Center.

Polar-garantie

Polar Electro Oy/Polar Electro Inc. verleent de oorspronkelijke gebruiker of koper van dit product garantie tegen materiaal- en productiefouten gedurende twee (2) jaar na de aankoopdatum. De garantie geldt niet voor de batterij, normale slijtage, schade ten gevolge van onjuist of oneigenlijk gebruik, ongevallen, het niet voldoen aan de voorzorgsmaatregelen, onjuist onderhoud, commercieel gebruik, gebarsten of gebroken behuizingen of displays, de elastische band en Polar-kleding.

De volledige garantievoorwaarden vind je in de gebruiksaanwijzing.

Contact

Korhoen 16
4872 SR Etten-Leur
076-5011111
info@2suc6.nl

Contactformulier
Top