2suc6

Aanbod

 • Opleiding functioneel trainen Fitness

  Meer informatie

  Wij komen bij u op locatie om de opleiding aan al uw fitnessinstructeurs/ personal trainers tegelijk te geven. Op deze manier zien uw klanten dat uw medewerkers worden opgeleid met de aanwezige functionele materialen.

  De opleidingsdagen zijn van 10.00 tot 16.00 uur en bestaan uit een combinatie van theorie en praktijk. Echter de praktijk neemt het grootste deel van de dag in beslag.
  Onderwerpen die aanbod komen: Functioneel trainen, krachtpiramide, squats, lunges, deadlifts, benchpress, core stability.

 • Opleiding kwaliteitsverbetering clubmanager

  Meer informatie

  Wij komen bij u op locatie om de opleiding aan de clubmanager te verzorgen. Op deze manier kunnen we direct in uw werksetting de kwaliteit verbeteren.
  De opleidingsdagen zijn van 10.00 tot 16.00 uur.

  Onderwerpen die aanbod komen: doelstellingen maken, tevredenheidenquĂȘte, functioneringsgesprekken, persoonlijkheidstest, teamspirit.

 • (Small group) Trainer Kickboksen

  Meer informatie

  Wij komen bij u op locatie om de opleiding aan fitnesstrainers, personal trainers te verzorgen.
  Gedurende 2 dagen worden alle technieken besproken omtrent kickboksen.
  Daarnaast wordt met name de techniek omtrent het opvangen voor de trainers besproken.

  Doel van de opleiding is om naast 1 op 1 kickbokstrainingen ook small group Kickbokstrainingen te kunnen verzorgen.
  De opleidingsdagen zijn van 10.00 tot 16.00 uur.

 • Personal Trainer Business

  Meer informatie

  De 2-daagse cursus Personal Trainer Business is een must voor elke (toekomstige) Personal Trainer die zijn of haar eigen Personal Trainer bedrijf wil opzetten of reeds werkzaam is als Personal Trainer en meer omzet en klanten wil genereren.

  Als Personal Trainer is het uitermate belangrijk om goede vakinhoudelijke kennis en vaardigheden te hebben om een klant op een uitdagende en effectieve wijze te begeleiden.
  Helaas blijkt in de praktijk dat circa 80% van alle Personal Training bedrijven na het 1e jaar failliet is of onvoldoende omzet genereert om volledig van te kunnen leven. De reden is meestal niet een gebrek aan inhoudelijke kennis of vaardigheden, maar een gebrek aan zakelijke kennis. Voor veel Personal Trainers niet het leukste onderdeel van het vak, maar zeker zo belangrijk!

  Samen met (toekomstige) collega Personal Trainers leer je deze cursus op een praktische en dynamische wijze je eigen Personal Training Business op te zetten of verder uit te bouwen. Er zal bovendien uitgebreid worden ingegaan op diverse ontwikkelingen en trends in de markt en interessante nieuwe doelgroepen.

  Er zijn geen specifieke eisen verbonden aan deelname. Wel is het raadzaam om allereerst inhoudelijke kennis en vaardigheden op te doen bij de Fit!vak opleiding Fitnesstrainer A of een soortgelijke fitnessgerelateerde opleiding.

  Tip: cursisten die nog geen inhoudelijke kennis en/of vaardigheden hebben, adviseren wij het complete pakket Personal Trainer Basis Plus of Personal Trainer Pro. Deze 2-daagse cursus is hierbij inbegrepen!

  Meer info op: https://www.start2move.nl/personal-trainer-business

 • Herstel Trainer Voetbal

  Meer informatie

  De praktijkgerichte -door de KNVB erkende- 2-daagse cursus Hersteltrainer Voetbal is o.a. geschikt voor Voetbaltrainers, Hersteltrainers, Fysiotherapeuten en Verzorgers die graag meer specifieke kennis en praktische tools willen leren over hersteltraining en/of blessures in de voetbalsport. De cursus is zowel geschikt voor trainers die in het amateur- als in het profvoetbal werkzaam (willen) zijn. 

  Aan het eind van de cursus ontvangt de cursist 6 KNVB licentiepunten en/of 4 Atletiekunie licentiepunten.

  Inhoud Hersteltrainer Voetbal

  Een fitte selectie is de droom van iedere (voetbal)trainer. Helaas krijgt elk voetbalteam vroeg of laat te maken met blessures. Dit wordt door de trainer vaak afgedaan als “domme pech”. Meestal onterecht, aangezien een groot aantal blessures zijn te voorkomen door beter rekening te houden met de individuele belastbaarheid van elke speler. Als een speler eenmaal geblesseerd is geraakt, ontbreekt bovendien vaak een verantwoord revalidatieplan.

  Aan het eind van de 2 daagse cursus Hersteltrainer Voetbal heb je meer inzicht in de oorzaken van veel voorkomende voetbalblessures en ben je bekend met veel gebruikte revalidatieprotocollen (o.a. Rehaboom). Aan de hand van een aantal casussen worden de revalidatieprotocollen vertaald naar praktische oefeningen op het veld. Met de opgedane kennis en praktische tools ben je in staat de geblesseerde spelers gerichter te laten revalideren zodat ze sneller weer fit zijn en minder snel weer geblesseerd raken. Om een optimaal leerrendement (en plezier…) te krijgen, zullen beide lesdagen bestaan uit 2 theorie- en 2 praktijksessies.

  De casuĂŻstiek is gericht op o.a. hamstring-, knie-, enkel- en lies-/buikspierklachten.

  Een aantal vragen waarop je tijdens deze cursus antwoord krijgt:


  Welke blessures komen het meeste voor in het voetbal?
  Hoe kan ik het aantal blessures gedurende het seizoen zoveel mogelijk beperken?
  Welke trainingsvormen en oefenstof kan ik het beste toepassen in de verschillende fasen van een blessure?
  Welke revalidatiemodellen worden er bij het amateur- en profvoetbal gebruikt?
  Hoe stel ik een individuele revalidatieschema op voor een speler die terug komt van een specifieke blessure?
  Wat is de zin/onzin van taping en/ of gebruik van een brace?

  Er is tijdens de cursus ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen over de specifieke hersteltraining van een speler en/ of eventuele “praktische problemen” waar jij met jouw team mee te maken hebt.

  Meer informatie? klik hier

Contact

Korhoen 16
4872 SR Etten-Leur
076-5011111
info@2suc6.nl

Contactformulier
Top